Malatyalı SMA Hastası Talha Çınar Destek Bekliyor
SMA TIP 1 hastası olan ve her geçen gün hareket kabiliyetini biraz daha kaybeden minik Talha Çınar’ın yaşama tutunabilmesi için gen tedavisine umut bağladıklarını belirten baba Onur Taztepe, “Tedavi ücretini karşılamak için tüm Malatyalıları yardıma bekliyorum ” dedi.
1 yaşındaki olan Talha Çınar Taztepe adına yardım kampanyası başlatmaya çalışan aile Malatya Valiliğinden henüz isteklerine yanıt alabilmiş değil.
İnstagram üzerinden canlı yayınlarla seslerini duyurmaya çalışan Taztepe ailesi için birçok SMA gönüllüsüde destek vermekte.
Bundan önce Eyüp Çınar için nefes olmaya çalışan Malatya halkı aynı zamanda Talha Çınar Taztepe’ye de nefes olup evladına sahip çıkmasını bekliyoruz… Haydi Malatya
BENZER HABERLER
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.







