Manisa Gördes’e 49 milyonluk yatırım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’te atıksu arıtma tesisinden altyapıya, içme suyu depolarının bakım onarımından sondaj kuyularına, üstyapıdan dere temizlik çalışmalarına kadar 49 milyon TL yatırım yaptı.
MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü yatırımlar ile ilçelerin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Gördes’te içme suyu depolarının bakım onarımından yeni su kaynaklarına, dere temizlik ve ıslah çalışmalarına kadar birçok yatırım yapıldı. Yapılan 49 milyon TL’lik hizmetler ile Gördes’in çehresi değişti.
Çevre yatırımlarının önemini bilerek çalışmalarını yürüten MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçeye 10 milyon TL yatırım bedeli ile atıksu arıtma tesisi kazandırdı.

İÇME SUYU DEPOLARI YENİLENDİ
MASKİ Genel Müdürlüğü, Güneşli, Evciler ve Ulgar Mahallelerinde gerçekleştirilecek olan alt ve üstyapı çalışmaları için yüklenici firmaya yer teslimini yaptı. İçme suyu depolarının bakım onarımına büyük önem veren MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesinde 71 adet içme suyu deposu ile 34 adet terfi binasını yeniledi. Yapılan yatırım ile hanelere daha sağlıklı sistemler üzerinden içme suyu ulaşması sağlandı. Gördes genelinde ayrıca yeterli içme suyu temini için 41 adet sondaj kuyusu açıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ayrımı yapmadan önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.
BENZER HABERLER
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI
-
BAŞKAN TAŞKIN: “MALATYA’NIN İKİNCİ HAYVAN BARINAĞINI BATTALGAZİ’YE KAZANDIRIYORUZ”
-
ESMAD’da Görev Değişimi: Taceddin Aslan Yeni Başkan Seçildi
-
Vali Seddar Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri Yerinde İnceledi
-
20. ULUSLARARASI TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU
-
KİBİROĞLU, KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.