Mardin’de ‘dinamik denetim’ çalışması

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen ‘Dinamik Denetim Süreci’ konulu genelgesi kapsamında Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.
MARDİN (İGFA) – Koronavirüs Risk Haritasına göre düşük riskli iller arasında bulunan Mardin’de kontrollü normalleşme sürecinin başlamasının ardından Vali Mahmut Demirtaş, tarihi Birinci Cadde de denetimlerde bulundu. Yaklaşan turizm sezonu öncesinde elde edilen kazanımların devam etmesi için işletmecilere ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Vali Demirtaş, denetimlerde esnaflarla normalleşme süreci konusunda bir süre sohbet etti.
Normalleşme sürecinde Mardin her ne kadar iyi bir durumda olsa dahil bu kazanımlarımızı geri kaybetmemek için esnafların ve vatandaşların daha duyarlı olması ve kurallara uyması konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Demirtaş’a denetimlerde Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Emniyet Müdürü Vekili Muhittin İlker Emir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz eşlik etti.
-
NİSAN AYINDA MALATYA HAVALİMANI’NDA 71.004 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
-
Dilencilikle Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor
-
Vali Seddar Yavuz, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” Kapsamında Tohum, Fide ve Ekipman Dağıtım Törenine Katıldı
-
ÖDÜLLÜ 3.ULUSLARARASI YEŞİLYURT FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
-
Sadıkoğlu: “Verilecek destekler sadece kayısıyı değil, şehrimizin geleceğini ilgilendiriyor”