Mardin’de Ömerli heyetinden Vali Demirtaş’a teşekkür ziyareti
Mardin’in Ömerli ilçesinde yapılan hizmetler için Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak’ın önderliğinde ilçe esnafından oluşan heyet, Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
MARDİN (İGFA) – Mardin’de Ömerli Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve esnaflarından oluşan heyet ilçede yapılan altyapı ve üstyapı hizmetlerinden dolayı Vali Demirtaş’ı ziyaret etti. Özellikle doğalgaz, içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri için memnuniyetlerini dile getiren heyet, semt pazar yeri için de Vali Demirtaş’tan talepte bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, “Ömerli ilçemiz bizim için önemli bir ilçe. Her ilçemize hizmet götürdüğümüz gibi Ömerli ilçemize de ihtiyaç duyulan hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Bizden hizmet talep eden herkese kapımız ardına kadar açık. El birliği ile çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Ömerli için önemli adımlar attıklarını kaydeden Vali Demirtaş, yapılan hizmetlerin vatandaşlara da hayırlı uğurlu olmasını diledi.
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI

