MGC Yönetimi Başkan Taşkın’ı Ziyaret Etti
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Battalgazi Belediye Başkanı Av. Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Başkan Yardımcısı Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Gül Ağca, Genel Sekreter Anadolu Ajansı Muhabiri Orhan Yoldaş, Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Olay Gazetesi Sahibi Ali Aladağ, Sonsöz Gazetesi İnternet Sitesi Yazı İşleri Müdürü Zeynep Aksaç, Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri İlker İsmail Durak’tan oluşan Cemiyet Yönetimi 31 Mart Seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Bayram Taşkın’ı ziyaret etti.
Malatya basını olarak göreve seçilenlerin her zaman başarılı olmalarını temenni ettiklerini belirten MGC Başkanı Vahap Güner “Malatya’da 35 yılı geride bırakan Cemiyetimizin kongresinde seçilen ve aktif olarak gazetecilik yapan arkadaşlarımızla sizlere hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik. Başarılar diliyoruz. Bunun yanında depremlerde yıkılan Malatya’mızın toparlanması için sizlerden çaba göstermenizi ve depremden etkilenen Çevre Yolu altının modern bir şekilde ayağa kaldırılması için gayretlerinizi bekliyoruz” dedi.
“MAL SAHİPLERİ YIKIN DİYOR, KİRACILAR DURUN DİYOR”
Depremlerde Battalgazi bölgesinin ağır hasar aldığını kaydeden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın “depremlerden bu yana sizlerde görev yapıyorsunuz, işin içinden geliyorsunuz. Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz. Kışla Caddesi ve İnönü Caddesinde rezerv alanlar ilan edilmiş. Tepkiler var, mal sahipleri binaların yıkılması için yüzde 90 onay veriyor ve yıkın diyor. Karşı çıkan kiracılar onlarında tepkileri insanları yordu” dedi.
Çevre Yolu altındaki mahallelerin bölümler halinde rezerv alan bölgesi ilan edildiğini kaydeden Başkan Taşkın, “Taştepe bölgesinde planlamalar yapılıyor, diğer bölgelerde de çalışmalar var yakın zamanda bu çalışmalar sonuç verdiğinde Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Malatya’da planlı çalışmalar devam ediyor. Bizlerde takip ediyoruz” diye konuştu.
-
Malatya İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay’dan BİMYAD Genel Merkezi’ne Ziyaret
-
CANSUYU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI POLAT:“HER BİR DESTEK, BİR MAZLUMUN DUASI OLARAK GERİ DÖNMEKTEDİR.”
-
MTÜ’nün İklim Değişikliğine Karşı Akıllı Tarım Uygulamaları Projesine Avrupa Birliğinden Büyük Destek
-
Yeşilyurt Belediyesi Çilesiz Kütüphanesi Gençlerin Buluşma Noktası Oldu!
-
Malatya Emniyeti içleri ısıttı
-
BATTALGAZİ’DE “ASIRLIK HİKÂYELERİYLE MALATYA TÜRKÜLERİ” GECESİ

