MHP Kilis İl Başkanı Demir’in mahalle ziyaretleri sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, köy ziyaretlerini sürdürüyor
KİLİS (İGFA) – MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, siyasi çalışmalar kapsamında merkeze bağlı 9 köyü ziyaret etti. Demir burada, muhtarla görüştükten sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.
MHP İl Başkanı Demir beraberinde MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, MHP İl Genel Meclis Üyesi Vakıf Boybeyi ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Çakkallıpınar, Çukuroba, Tamburalı, Başmağara, Kapdeğirmeni, Karacaören, Kantara, Yavuzlu (Tilhabeş) ve Akıncı (Seve) köylerine giderek muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu.
Başkan Demir, vatandaşların kendileri için her zaman baş tacı olduğunu açıkladı.Yapılan ziyaretlerde MHP’ye olan taleplerini yerinde tespit ettiklerini belirten Başkan Demir, “Bizim için vatandaşlarımızın sorun ve talepleri her şeyin başında gelir. İnşallah bize duyulan güveni boşa çıkarmamak adına vatandaşlarımıza elimizden geleni fazlasını yapacağız. Ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.
-
İlimizde Meydana Gelen Zirai Don Sonrası Yapılan Çalışmalar Hakkında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR BAL LİGİNDE
-
Malatya’da İpekyolu Kariyer Fuarı’nda Battalgazi Belediyesi Standına Yoğun İlgi
-
Malatya TSO, zirai donun ekonomiye vereceği zararı raporlaştırıp bakanlıklara sunacak
-
‘Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nu Anma- Anlama Paneli’ Duygusal Anlara Sahne Oldu
-
Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan 13 İlçeye Aynı Anda Ziyaret!