Minik Hira’nın Anıtkabir hayali gerçekleşiyor
Atatürk’ü çok seven ve babasına kardan Anıtkabir yaptıran Yüksekovalı minik Hira, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın daveti üzerine Ankara’ya gelmek üzere yola çıktı.
VAN (İGFA) – Van’ın Yüksekova ilçesinde babası Mehmet Şerif Karahan’a kardan Anıtkabir yaptıran 9 yaşındaki Hira, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın davetiyle 30 Mart’ta Anıtkabir’i ziyaret edecek. Minik Hira, Ankara ziyareti için ailesiyle birlikte Van’dan uçakla yola çıktı.
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından “Ailesiyle birlikte Van’dan yola çıkan minik Hira, yarın çok merak ettiği Anıtkabir’i ziyaret edecek” paylaşımında bulundu.

BENZER HABERLER
-
Vali Seddar Yavuz’un Katılımı İle “Aile İçi İletişim , Şiddet, Madde Bağımlılığı ve En İyi Narkotik Polisi Anne” Konulu Konferans Gerçekleştirildi
-
FENDOĞLU AİLE BAKANINDAN MALATYA’YA YATIRIM YAPILMASINI TALEP ETTİ
-
TİMBİR heyetinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım’a ziyaret – Birlik Haber Ajansı
-
Mehmet Fendoğlu İstedi, Bakan Bayraktar 2026’yı İşaret Etti
-
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR ALIMI İÇİN KURALAR NOTER HUZURUNDA ÇEKİLDİ
-
Başkan Geçit, “İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

