MSB’den “Ateş Serbest-2024” faaliyeti
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “Ateş Serbest-2024” faaliyetine dair fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu etkinlik, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ateş gücünü sergilemek ve kuvvetler arası ateş desteği koordinasyonunu geliştirmek amacıyla düzenleniyor.
Ateş Serbest-2024 faaliyeti, çeşitli tatbikat ve atışların yanı sıra, farklı birimlerin birlikte çalışabilirliğini artırmaya yönelik çalışmaları da içeriyor. Faaliyet, katılımcı kuvvetlerin yeteneklerini sergileyerek, Türkiye’nin savunma kabiliyetini güçlendirmeyi hedefliyor.
Bu kapsamda, etkinliğin Seçkin Gözlemci Günü’nün 10 Ekim’de gerçekleştirileceği duyuruldu. Etkinlik, ulusal ve uluslararası gözlemcilerin katılımıyla yapılacak ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yetenekleri daha geniş bir kitleye tanıtılacak.
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI

