Muaythai’de Malatya’nın ilk Avrupa şampiyonu Aslan oldu
Malatyalı Muaythai sporcusu Eylül Aslan, Avrupa Muaythai Şampiyonluğunu elde etti. Aslan, bu başarısı ile Malatya’nın ilk Avrupa Muaythai Şampiyonu oldu.
İstanbul’da 13 Şubat’ta başlayan ve 20 Şubat’ta sona erecek olan Avrupa Muaythai Şampiyonasında Malatya Yeni Olimpiyat Spor Kulübü sporcusu Eylül Aslan 58 kilogramda altın madalya kazandı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Avrupa Muaythai Şampiyonu olan sporcu Aslan’ı kutlayarak, ’’38 ülke 850 sporcu katılımıyla devam eden şampiyonada sporcumuz Eylül Aslan Avrupa Muaythai Şampiyonu olması bizleri çok gururlandırdı. Sporcumuzu, ailesini ve antrenörünü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim’’ dedi.
BENZER HABERLER
-
Bir Asrın Tanığı… Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Kitabı Tanıtıldı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN PINARBAŞI GÖLETİ ÇEVRESİNDE DETAYLI TEMİZLİK
-
Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda konuşan Başkan Er,
-
FENDOĞLU: “DEVLET BEY VARSA TÜRK DE YAŞAR KÜRT DE YAŞAR.”
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

