Mustafa Sarıgül Malatya’ya geliyor

Türkiye geneli 52 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Perşembe günü Malatya’ya gelecek.
MALATYA (İGFA) – Aralık ayında kurulan Türkiye Değişim Partisi’nin İl Başkanlığı’nın açılışı için Malatya’ya gelecek olan Mustafa Sarıgül, il genelinde bir dizi programlara da katılacak.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Malatyalı Soner Gökçe, Sarıgül’ün şehre gelişini heyecanla beklediğini söyledi. Ülkenin değişime aç olduğunu söyleyen Gökçe, “Hem Malatya’da hem de Türkiye’de değişime ihtiyaç olduğu ortadadır. Ekonomide değişime ihtiyaç var. Milletimiz çok zor durumlardan geçiyor. Esnafımıza bakış ile ilgili mutlaka köklü bir değişim gerekmektedir” dedi. İşsizlerin tek umudu aslında değişim olduğunu söyleyen Gökçe, her alanda değişimin nasıl olacağını kalem kalem bildiklerini ifade ederek, tüm Malatyalıları saat 11:00’da gerçekleşecek programa davet etti.
-
BATTALGAZİ’DE MAHALLELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
-
Malatya Kent Konseyi “Deprem Sonrası Göçün Yerel Yönetimler Açısından Avantajları ve Dezavantajları” Konusunu Ele Aldı
-
Başkan Sadıkoğlu, şehrin taleplerini Bakan Kurum’a sundu
-
Vali Seddar Yavuz’un 03 – 09 Mayıs Karayolları Trafik Haftası Mesajı
-
Olimpiyat İkincisi Milli Boksör Hatice Akbaş, Yeşilyurt Belediyesi Kick-Boks Sporcularıyla Buluştu
-
Başkan Er, MASKİ ve Yol Yatırım Programını Açıkladı