Malatya’da sıcaktan bunalanların adresi Karasu
Hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu Malatya’da serinlemek isteyen vatandaşlar, doğal güzelliğiyle mest eden Yazıhan ilçesinde bulunan Karasu’ya akın ediyor.
Haziran ayıyla birlikte Malatya’da hava sıcaklığı etkisini hissettirmeye başladı. Covid-19 tedbirleri dolayısıyla havuzların kapalı olmasıyla vatandaşlar, doğal göllere akın ediyor. Doğal güzelliğiyle ve suyunun berraklığıyla dikkat çeken Malatya’nın Yazıhan ilçesinde bulunan Karasu da vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Antalya ve İzmir sahillerini aratmayan Karasu’da vatandaşlar doyasıya eğleniyor.
Karasu’ya akın eden vatandaşlar, sıcak havada serinlemenin keyfini yaşadıklarını söyledi.
BENZER HABERLER
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PÜTÜRGE’YE 41 MİLYON LİRALIK HİZMET
-
Yeşilyurt’ta Öğrencilere Depreme Karşı Hayat Kurtaran Eğitim!
-
BATTALGAZİ’DE ZABITA EKİPLERİ SAHADA: YOL GÜVENLİĞİ VE PAZAR DENETİMİ
-
PROF. DR. FAHRİ IŞIK’A CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN BÜYÜK ÖDÜL
-
Vali Seddar Yavuz’un Katılımı İle “Aile İçi İletişim , Şiddet, Madde Bağımlılığı ve En İyi Narkotik Polisi Anne” Konulu Konferans Gerçekleştirildi
-
FENDOĞLU AİLE BAKANINDAN MALATYA’YA YATIRIM YAPILMASINI TALEP ETTİ
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

