Sakarya’dan su tasarrufu farkındalığı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Su Günü dolayısıyla su kaynaklarının verimli kullanılması ve su tasarrufu adına farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ’22 Mart Dünya Su Günü’ dolayısıyla suyun önemine ve tasarrufuna dikkat çekmek için etkinlik düzenledi. Millet Bahçesi’ndeki çeşmeye kurulan özel sistem ile musluk açık bırakılarak insanların vereceği tepki ölçüldü.
Gizli kameralarla çekilen farkındalık çalışmasında, Sakaryalı vatandaşlar suya olan hassasiyetini gösterdi. Duyarlı davranarak musluğu kapatan vatandaşlara Başkan Ekrem Yüce’nin 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili teşekkür mesajının bulunduğu ‘Su Tasarrufu Sertifikası’ ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
BENZER HABERLER
-
Vali Seddar Yavuz Aşure Etkinliğine Katıldı
-
Malatya’da Başarılı Öğrenciler Onuruna Yemek Düzenlendi
-
“Sadece Merkezde Değil, Kırsalda da Gerçek Bir Değişim Süreci Yaşıyoruz”
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE DESTEK: BEBEK BEZİ YARDIMI BAŞLADI
-
Vali Yavuz ‘dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı
-
Başkan Geçit, ‘Çilesiz Kütüphanesi’ Proje Alanını İnceledi
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.