Şampiyon Yine Çamlıca Koleji’nden Çıktı
Malatya Okul Sporları Gençler Yüzme İl Müsabakalarında, Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcusu ve 10. sınıf öğrencisi Şevval Akyol; 50 m kelebek, 50 m kurbağalama, 100 m serbest ve 50 m serbest yüzme yarışlarında altın madalya kazanarak Malatya Birincisi oldu.
Osman Çağlı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan müsabakaların sonunda Malatya Birincisi olan Şevval Akyol; Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ebu Bekir Kayhan’dan ödülünü aldıktan sonra Özel Çamlıca Koleji Lise Kampüsü’nde düzenlenen ödül töreninde de Özel Çamlıca Koleji Kurucu Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sarıtaç’tan müsabakalarda kazandığı her yarış için dört ayrı ödül aldı.
Türkiye Şampiyonasında Malatya’yı temsil edecek olan Şevval Akyol, Okul Sporları Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonasında kulaç atacak.
-
BAŞKAN ER, VEFA KONAĞINDA YAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ
-
Başkan Geçit: “Hedefimiz Her Mahallede Konforlu Ulaşım”
-
Sadıkoğlu: “Dördüncü geçici vergi dönemi yeniden getirilmemeli”
-
DEPREM ŞEHİTLERİ HATIRA ORMANI YENİLENİYOR
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
-
MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI 11’İNCİ KEZ KAPILARINI KİTAPSEVERLERE AÇIYOR

