Siirt İl Özel ‘İdare’ edemiyor
Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve son olarak Bursa Yıldırımspor’a da sahasında 2-0’lık skorla mağlup olan Siirt İl Özel İdarespor için tehlike çanları çalıyor.
SİİRT (İGFA) – İçerde ve dışarıda oynadığı maçlarla ikinci devreye çok kötü başlayan Siirt Özel İdarespor, konuk ettiği Yıldırımspor karşısında da 90 dakika boyunca tel tel döküldü.
İkinci devre maçları öncesi çeşitli mevkilere 8 futbolcu transfer eden Siirt Özel İdarespor’un lig maçlarında hiçbir varlık gösterememesi sporseverlerin tepkisini çekti.
Yönetim ve teknik heyeti eleştiren sporseverler, takımın bu futbolla ligde tutunmasının imkanı olmadığını, büyük paralar harcanarak yapılan transferle takımın geldiği noktanın içler acısı olduğunu, yönetimin şapkasını önüne alıp düşünmesinin zamanı geldiğini söyledi.
Güneydoğu ekibinin galibiyetler serisi yakalayamaması durumunda tehlike çanları kendileri için çalacak.
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
-
MALATYA’DA UMUDU BÜYÜTEN BULUŞMALAR MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
-
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı: “Milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz”
-
CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK: 1500 TONLUK YARDIM KÖPRÜSÜ KURULDU

