Siirt’te okullar parkeleniyor
Siirt Belediyesi, il genelindeki okul bahçelerinde eskiyen kaldırımların yerine parke ve istinat duvarı çalışması yapıyor.
SİİRT (İGFA) – Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kent genelindeki okullarda parke çalışması ve istinat duvarı yapımına başlandı. Ekipler, Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu bahçesinde eskiyen kaldırımları sökerek, parke çalışmasına hazır hale getirdi. Yetkililer, ilk etapta toplamda 3 bin 600 metrekare parke çalışması yapılacağını kaydetti.
BENZER HABERLER
-
FENDOĞLU: “DEVLET BEY VARSA TÜRK DE YAŞAR KÜRT DE YAŞAR.”
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

