Son 24 saatte korona virüsten 31 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı: ‘Son 24 saatte korona virüsten 31 kişi hayatını kaybetti’
Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 31 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 4 bin 171 olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Yoğun bakıma ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor” dedi.
Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 31 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 4 bin 171 oldu. Bugün toplam 25 bin 141 test yapılırken, bin 158 yeni vaka tanısı konuldu, toplam vaka sayısı ise 150 bin 593 oldu. Bugünkü 1 bin 615 kişiyle ile birlikte toplam iyileşen sayısı da 111 bin 577’e yükseldi. Toplam entübe hasta sayısının 463, toplam yoğun bakım hasta sayısının ise 904 olduğu açıklandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yoğun bakıma ve solunum desteğine ihtiyaç duyan hastalarımızın sayısı azalmaya devam ediyor. Vaka sayısı öngörülebilir düzeyde seyrediyor. Koronavirüsün yayılmasına karşı verdiğimiz mücadelede evde kaldığımız günlerin rolü çok büyük. Yarın evde kalalım” ifadelerine yer verdi.
-
Deprem Bilimci Dr. Süleyman Basa’dan 17 Ağustos mesajı: Ders almalı ve hazırlıklı olmalıyız – Birlik Haber Ajansı
-
Erdoğan: Acıyı hâlâ yüreğimizde hissediyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenleri andı – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Yavuz’dan 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi Yıl Dönümü Mesajı
-
“SANAT SOKAK’TA” KONSERİ 100. YIL PARKI’NDA GERÇEKLEŞTİ
-
Maharetli Eller, En Güzel Analı-Kızlı Yemeğini Yapmak İçin Yarıştı