Tebrik Ömer Aslan

Siirt İŞKUR, 2020 performansıyla 8 hedefte yüzde 100, 4 hedefte de Türkiye ortalamasının üzerine çıkarak büyük bir başarı yakaladı.
SİİRT (İGFA) – Siirt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlü Ömer Aslan, geçen yıl 2 bin 974 kişinin özel sektörde işe yerleştirildiğini belirtti. Aslan, 2020’de yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı değerlendirme toplantısında, 14 alandaki performans kriterlerinde işveren, işsiz, genç, kadın ve engellilerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.
Geçen yılı 8 hedefe yüzde 100’ün üzerine, 5 hedefe de Türkiye ortalamasının üzerine çıkarak ülke genelinde hedefleri gerçekleştirmede başarı yakalandıklarını ifade eden Aslan, “2020 yılında 1037’si genç, 586’sı kadın, 29’u engelli 2 bin 974 kişi özel sektörde işe yerleştirildi. 678 engelliye danışmanlık hizmeti verildi. Bin 408 işyeri ziyaret edilerek 500 kişi mesleki kursa tabi tutuldu. Kurumsal olarak işyeri ziyaretleri, mesleki eğitim kursları, mesleki danışmanlık, işe yerleştirme gibi faaliyetlerle hizmetlerin aksatılmadan sürdürüyoruz. Hedef gerçekleştirme açısından Türkiye genelinde ilk üçe girerek Siirtli işveren ve işçilerimize yüksek kalitede hizmet sunduk” dedi.
-
Malatya Belediye Başkanı Şehit Hamit Fendoğlu (HAMİDO ) İçin Anma Töreni Yapıldı
-
Hayati İnanç Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı
-
Vali Yavuz, İpekyolu Kariyer Fuarı Açılış Programına Katıldı
-
Yeşilyurt Belediyesi, Zirai Dondan Etkilenen Çiftçilere Ücretsiz 250 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtacak
-
CANSUYU DERNEĞİ KURBAN HİSSE BEDELLERİNİ AÇIKLADI
-
Bakan Yumaklı Sahada İncelemelerde Bulundu