Vali Öner’den Koronavirüs denetlemesi
Ardahan Valisi Hüseyin Öner’in katılımı ile hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan esnafa yönelik Koronavirüs denetimi yapıldı
ARDAHAN (İGFA) – İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda; Ardahan’da Vali Hüseyin Öner ve denetim ekiplerince, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan işyerlerine yönelik “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla Koronavirüs denetimi yapıldı.
Beraberinde Belediye Başkan Vekili, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, kurum müdürleri, muhtarlar, esnaf odası temsilcileri ve denetim ekipleriyle birlikte Milli Egemenlik Parkı, İnönü caddesi ve Kongre caddesinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan bakkal, market, şarküteri ve diğer işletmeleri ziyaret eden Vali Öner, esnafın maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyup uymadığını denetledi.
Esnafa ve temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla alışverişe çıkan vatandaşlara üç temel kural olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatan Vali Öner, hastalığın halen devam ettiğini ancak kurallara uyulduğu takdirde hastalığın önlenebileceğini söyledi.
Denetimlerinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Öner, Ardahan’da esnaf ve vatandaşların genel anlamda kuralarla uyduğunu gözlemlediklerini, Koronavirüs ile mücadelenin ise her alanda ve yoğunlaştırılarak devam ettiğini kaydetti.
-
TİMBİR’den Uluslararası hamle: Türk İnternet Medyası Al-Farabi Üniversitesi ile el ele – Birlik Haber Ajansı
-
Başkan Geçit, “Çilesiz ve Karakavak Taziye Evlerimizi Yakın Bir Zamanda Hizmete Sunacağız”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu kabul etti – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı

