Yazıhan’da Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kurulacak

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, iş ve aş sağlanıp ilçenin kalkınmasını sağlayacak.
Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, iş ve aş sağlanıp ilçenin kalkınmasını sağlayacak.
Malatya Tarıma Dayalı İhtisas Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı düzenlendi. Tarıma Dayalı İhtisas Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Yardımcısı Hakan Ezgi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçeye kurulacak olan tesisler için istişarelerde bulunuldu. Tarım ve hayvancılıkla ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantıda mali konular, altyapı projesine esas iş ve işlemler ve diğer konular görüşüldü.
Yazıhan İlçesi’nde kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi’nin iş ve aş sağlayıp ilçenin kalkınmasını sağlayacağı kaydedildi.
-
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ BİREYLERE YÖNELİK RESİM KURSU
-
BAŞKAN GEÇİT, KERNEK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE RÖPORTAJ YAPTI;
-
SELÇUKLU MAHALLESİ’NE YENİ TAZİYE EVİ KAZANDIRILIYOR
-
Vali Seddar Yavuz Betoncular ve Hafriyatçılarla İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
-
NİSAN AYINDA MALATYA HAVALİMANI’NDA 71.004 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
-
Dilencilikle Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor