Yeni Malatyaspor’da Nuri Fatih Aydın ameliyat oldu
Yeni Malatyspor’da sol diz ön çapraz bağ ameliyatı geçiren Nuri Fatih Aydın, 6-7 ay sahalardan uzak kalacak.
Yeni Malatyaspor ile Gaziantep FK arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Nuri Fatih Aydın, bu gün özel bir hastanede operasyon geçirdi. Genç futbolcu, 6-7 ay sahalardan uzak kalacak.
Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Nuri Fatih Aydın, başarılı bir operasyon geçirdi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer tarafından futbolcumuza “sol diz ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu” operasyonu yapıldı. Prof. Dr. Taşer, başarılı bir operasyon geçiren futbolcumuzun 6-7 ay sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğini belirtti. Nuri Fatih Aydın’a acil şifalar diliyor, bir an önce sahalara dönmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
-
Başkan Geçit’ten 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Mesajı!
-
BAŞKAN SAMİ ER’DEN 10 KASIM MESAJI
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 10 KASIM MESAJI
-
Vali Seddar Yavuz ‘un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
-
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’dan 10 Kasım mesajı: Atatürk’ün emanetine sahip çıkma azmimizi tazeliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI

